Wilt u bedankjes zelf maken ? 

In deze categorie vindt u alle materialen om mee aan de slag te gaan en de mooiste bedankjes zelf samen te stellen. Bij ons heeft u een ruime keuze uit, tule cirkels, organza zakjes, linten, kaartjes voor aan de huwelijksbedankjes, bruidsuiker, hersluitbare harten enz. 
Wilt u huwelijksbedankjes zelf maken ?
In deze categorie vindt u alle materialen om mee aan de slag te gaan en de mooiste bedankjes zelf samen te stellen uit een ruime keuze, tule cirkels, organza zakjes, linten, kaartjes voor aan de huwelijksbedankjes, bruidsuiker, hersluitbare harten enz.   Hoe stel ik mijn bedankjes samen ?

Als u zelf uw bedankjes gaat maken kunt u van verschillende punten uitgaan. Het eerste is bijvoorbeeld, heeft u een thema of kleur die tijdens het huwelijk en alles erom heen een rol speelt? Mocht dit het geval zijn dan kunt u hier rekening mee houden qua kleur in bijvoorbeeld de verpakking, de vulling die u gaat gebruiken, het lint waarmee alles wordt afgewerkt enz. Dan loopt de kleur als rode draad door uw hele dag tot zelfs de bedankjes aan toe. Dit zelfde geldt voor thema's zoals vintage thema's, hier kunt u werken met materialen met een vintage uitstraling zoals jute, kraft en naturel materialen zoal wasknijpertjes van hout.

Natuurlijk is ook budget een belangrijke factor bij bedankjes zelf maken. Hierbij kunt u uitgaan van wat u per bedankje te besteden heeft. Voor het maken van goedkope bedankjes verkopen wij onze organza zakjes, dit is een goedkope verpakking maar met een luxe uitstraling, die ook nog eens makkelijk te verwerken is tot de leukste bedankjes. Combineer deze vervolgens met één van onze kaartjes voor een leuk, compleet en betaalbaar bedankje. Voor de vulling van de zakjes kunt u natuurlijk bruidsuiker gebruiken, maar onze klanten vullen ze met de meest uiteenlopende producten. Paracetamol, koffie, thee, snoepjes, zeepjes, lavendel, potpouri nou eigenlijk te veel om op te noemen. Laat uw creativiteit de vrije loop bij bedankjes zelf maken.