Geboortebedankjes-zelf-maken

Geboortebedankjes zelf maken 

Wilt u geboortebedankjes zelf maken voor kraamfeest, babyshower of traktatie, dan bent u bij ons aan het goede adres. In deze categorie vindt u alle materialen om zelf geboortebedankjes van te maken waaronder:
Doopsuiker, organza zakjes, lint, kaartjes voor aan de geboortebedankjes, papflesjes en nog veel meer.Hoe stel ik de leukste bedankjes samen ? 

Voor het samenstellen van uw geboortebedankjes kunt u op verschillende manieren te werk gaan. Heeft u bijvoorbeeld een thema op uw geboortefeest of maakt u gebruik van bepaalde kleuren in de aankleding van het feest. Dan kunt u van dit thema of deze kleuren uitgaan bij bijvoorbeeld de keuze van de verpakking. U kunt dan een doosje of zakje gebruiken in dezelfde kleur of kleuren. Ook kunt u dit door zetten in de keuze voor de kleur vulling van de bedankjes. Bijvoorbeeld de doopsuiker in aansluitende kleur of juist een contraterende kleur uit te kiezen.

Zelf kiezen wij altijd eerst de verpakking, zoals een papfles, plexi vorm, zakje of doosje, met de belangrijkste keuze gemaakt kunt u nu kiezen voor de vulling. Doopsuiker, manna, hartjes, jelly beans enz. Dit zal afhankelijk zijn van de gekozen verpakking. Is de vulling zichtbaar of niet, hoe groot is de verpakking (hoeveel vulling gaat erin, belangrijk om in het achterhoofd te houden als u rekening moet houden met een gestel budget). Manna's hebben bijvoorbeeld veel volume en hier kunt u dan goedkoper een papfles mee vullen als bijvoorbeeld met doopsuiker.

Het afwerken en/of decoreren van het bedankje 

De bedankjes kunt u helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een kaartje met hierin de naam en geboortedatum, deze kunt u bevestigen met lint, touw of draad. Wij hebben een ruime keuze kaartjes, lintjes, draad enzovoort. Ook speentjes, gelukspoppetjes, beertjes en vele andere materialen om de bedankjes helemaal af te maken staan overzichtelijk in deze categorie, hiermee kunt u uw geboortebedankjes zelf maken.