Geboortebedankjes, kant en klaar of zelf maken? 

Heeft u bedankjes nodig voor uw geboortefeest, babyshower of als traktatie op school of kinderdagverblijf. Bij ons bent u aan het goede adres. Wij verkopen kant en klare bedankjes, maar ook een geweldig groot assortiment doe het zelf materialen. Zo kunt u zelf de mooiste bedankjes samenstellen geheel aangepast aan smaak, kleur of thema. Kant en klaar 

Deze geboortebedankjes hebben wij voor u samengesteld, dit kan bijvoorbeeld een organza zakje gevuld met doopsuiker zijn, het enige wat u bij deze bedankjes nog zelf moet doen is de bijgeleverde kaartjes aan de zakjes bevestigen dmv de lintjes die al in de zakjes zijn verwerkt. Wij kiezen ervoor de kaartjes niet aan de bedankjes te bevestigen in verband met kreuken tijdens verzending. Bij alle bedankjes in deze categorie wordt aangegeven of het bedankje als volledig in elkaar wordt geleverd, of dat er nog enig werk door uzelf moet worden gedaan. Wij kiezen voor deze manier van werken vanwege breekbaarheid van de materialen. het voordeel van het aanschaffen van deze bedankjes is dat u voor ieder bedankje voldoende materialen ontvangt en niet langer meer hoeft uit te rekenen welke hoeveelheid u meot bestellen. Vooral met kleinere hoeveelheden bedankjes is dit meestal de goedkoopste manier.

 

Bedankjes zelf maken 

Wilt u uw geboortebedankjes zelf maken en samen stellen omdat u bijvoorbeeld een bepaald thema of kleur wilt gebruiken voor uw bedankjes, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verkopen een zeer groot assortiment materialen om uw bedankjes zelf maken. Doopsuiker, kaartjes voor aan de bedankjes, doosjes, zakjes, speentjes, papflessen, linten, te veel om op te noemen u vindt het allemaal in de categorie geboortebedankjes zelf maken. Wilt u dus zelf u bedankjes maken, maar kunt u onverhoopt iets niet vinden op onze site, neemt u dan gerust contact met ons op wij helpen u graag bij het samenstellen van uw geboortebedankjes.