Satijn-lint

Satijn lint 

Is een lint met een luxe glans en uitstraling en is voor vele doeleinden geschikt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het maken van strikken, het afwerken van bedankjes, versieringen en decoratie. Wij hebben dit lint in breedte van 3 mm tot 100 mm breed in ons assortiment opgenomen in vele kleuren. Wij verkopen het lint uitsluitend op rol, de grote van de rol varieerd per breedte. Zo hebben wij rollen van 22.8 of 25 meter lint. De grote van de rollen wordt bij het artikel aangegeven.

Satijn lint en dubbelzijdig satijn lint 

U vindt hier satijn lint en dubbelzijdig satijn lint maar wat is nou het verschil?

Satijn lint heeft door het weefproces 1 glanzende kant en 1minder glanzende kant, beide zijde hebben dezelfde kleur maar verschillen van glans.
Dit is de meest bekende variant van satijn lint, deze verkopen wij in breedte van 3 mm tot 100 mm breed.

Dubbelzijdig satijn lint heeft door het weefproces aan beide zijde dezelfde kleur, glans en structuur.
Daardoor is dit satijn lint uitermate geschikt voor projecten waarbij 2 zijden van het satijn lint zichtbaar blijven.
Zo hoeft u bijvoorbeeld bij het maken van strikken niet te letten of u de juiste (glanzende) zijde van het lint naar de buiten kant heeft en is het maken van mooie strikken en fluitje van een cent. Dit lint verkopen wij in breedte 6 mm tot 38 mm breed in veel verschillende kleuren.
 


Het gebruik van satijn lint  

Door dat het lint in vele breedte en kleuren verkrijgbaar is kan het bijna overal worden toegepast. Tot onze klanten horen bijvoorbeeld drukkerijen, grafische bedrijven en reclame bureaus die ons satijn lint verwerken in hun drukwerk. Kaarten, kalenders, agenda's en boekenleggers. Maar ook kapsalons, bloemisten, weddingplanners weten met het lint de mooiste creaties te maken. Decoreren en versieren van feestzalen, trouwauto's, bevestiging aan ballonnen, bruidsbloemwerk en nog veel meer.

Maar ook onze particuliere klanten mogen tot onze grote vreugde graag gebruik maken van het lint. Deze gebruiken het satijn lint echt voor de meest uit een lopende doeleinden.