Satijn-lint

Satijn lint 

Is een lint met een luxe glans en uitstraling en is voor vele doeleinden geschikt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het maken van strikken, het afwerken van bedankjes, versieringen en decoratie. Wij hebben dit lint in breedte van 3 mm tot 100 mm breed in ons assortiment opgenomen in vele kleuren. Wij verkopen het lint uitsluitend op rol, de grote van de rol varieerd per breedte. Zo hebben wij rollen van 22.8 of 25 meter lint. De grote van de rollen wordt bij het artikel aangegeven.Het gebruik van satijn lint  

Door dat het lint in vele breedte en kleuren verkrijgbaar is kan het bijna overal worden toegepast. Tot onze klanten horen bijvoorbeeld drukkerijen, grafische bedrijven en reclame bureaus die ons satijn lint verwerken in hun drukwerk. Kaarten, kalenders, agenda's en boekenleggers. Maar ook kapsalons, bloemisten, weddingplanners weten met het lint de mooiste creaties te maken. Decoreren en versieren van feestzalen, trouwauto's, bevestiging aan ballonnen, bruidsbloemwerk en nog veel meer.

Maar ook onze particuliere klanten mogen tot onze grote vreugde graag gebruik maken van het lint. Deze gebruiken het satijn lint echt voor de meest uit een lopende doeleinden.