Lint

Lint kopen

Wij verkopen een groot assortiment linten waaronder satijn, organza, grosgrain linten. Deze linten worden uitsluitend per rol voor een heel aantrekkelijke prijs verkocht. Deze goedkope linten zijn niet alleen geschikt voor het maken van bedankjes maar voor vele doeleinden te gebruiken. Denk hierbij aan bv het maken van zeepkettingen, decoreren van taarten, maken van strikken enz.Assortiment

Satijn lint, deze heeft een mooie glans en luxe uitstraling en verkopen wij in breedte van 3 mm tot 100 mm breed. Het is leverbaar in vele kleuren en wordt verkocht op rollen van 25 meter. Dit is één van de meest gebruikte en verkochte product uit ons assortiment.

Kant, één van onze nieuwste aanwinsten. Dit wordt veel gebruikt voor het aankleden van de huwelijks locatie. Onze breedste kant van 10 cm breed woordt veel toegepast asl romantische stoelstrikken voor de stoelen van het bruidspaar. Het kant is leverbaar van 18 mm tot 100 mm breed in mooie designs in gebroken wit en wordt verkocht per meter. Dat als u uw bestelling plaats zoveel mogelijk aan 1 stuk zal worden geleverd.

Organza linten, een transparant lint met een luxe glans en uitstraling verkopen wij van 3 tot 38 mm breed en is geschikt voor de meest uiteenlopende projecten. Verpakken, versieren en decoreren. Ook super mooi in combinatie met bijvoorbeeld satijn linten.

Jute, dit verkopen wij zowel als jute lint maar ook gecombineerd met kant. Het wordt veel gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld servetringen, tafelversiering, om windlichten of vazen enzovoort. Het jute met kant wordt verkocht per rol en het jute lint  wordt verkocht per meter, dit zullen wij als u uw bestelling plaatst zoveel mogelijk aan 1 stuk leveren.

Tule, dit verkopen wij op rol in breedte van 5 cm , 8 cm en 15 cm breed in diverse kleuren. Ideaal voor het maken van goedkope stoelstrikken. Mooie pompeuze strikken en versieringen.

Dus wilt u lint kopen u bent bij ons aan het goede en goedkope adres.