Organza zakjes 

Met organza zakjes maakt u in een handomdraai uw bedankjes zelf. Eenvoudig, snel en betaalbaar. Verkrijgbaar in vele maten, kleuren en vormen. Ook verkopen wij zakjes met prints erop. De zakjes kunt u vullen met bv bruidsuiker, boedda's, zeepjes of iets dergelijks. U trekt aan de satijn lintjes die in het organza zakje verwerkt zitten en het zakje sluit zich. Aan het lintje kunt u dan bv een kaartje bevestigen en uw bedankje is klaar.

Bezig met laden...

Organza zakjes uit voorraad geleverd 

Wij hebben een zeer grote voorraad organza zakjes, de bestelde producten kunnen hierdoor snel geleverd worden. Niet alleen hebben wij een grote voorraad, maar ook een enorme keuze zakjes in diverse maten van klein tot groot, vele verschillende kleuren en vormen. Hierdoor is er voor elke gelegenheid of thema een bijpassende kleur of uitvoering zakje bij ons te vinden. Bent u op zoek naar een specifieke kleur of zakje en kunt u deze niet vinden schroom niet en neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Makkelijk te verwerken 

Organza zakjes zijn makkelijk en snel te verwerken tot de allermooiste bedankjes die u maar kunt bedenken. U stopt het product wat u uitgekozen heeft in het zakje, en door aan de satijn lintjes die in het zakje verwerkt zijn aan te trekken sluit het zakje zich automatisch. Het organza waar de zakjes van gemaakt zijn heeft een transparant en luxe uitstraling, hierdoor blijft het geen wat u in de organza zakjes heeft gedaan zichtbaar. Aan de lintjes kunt u om het geheel af te maken zeer gemakkelijk bijvoorbeeld een kaartje of gelukspoppetje bevestigen. Deze kunt u in onze shop eenvoudig meebestellen. Zo bent u in de gelegenheid uw bedankjes zelf, snel, simpel en goedkoop, en geheel naar smaak of thema samen te stellen. Organza zakjes een luxe maar goedkope manier van verpakken